СЛ ТРЕЙДИНГ ООД развива своята дейност на пазара на санитарно-хигиени материали и консумативи от 2012 година. От тогава с коректно отношение, добро обслужване и атрактивни търговски условия фирмата се утвърждава като отговорен бизнес партньор.

През годините ние натрупахме опит и имаме за цел с индивидуален подход и продукти съобразени със специфичните нужди на всеки клиент, да предложим оптимални решения.

С цел да удоволетворим изискванията на нашите клиенти, ние разширяваме продуктовата си гама предлагайки всичко свързано с хигиената както на световни лидери в бранша като TORK, HAGLEITNER и KIMBERLY CLARK така и на други различни производители и търговски марки, включващи всякакъв вид хартиени консумативи, препарати и много други.

Нашата идея е не да Ви продадем конкретен продукт, а да предложим варианти и заедно да направим най-прецизния и разумен избор, който да отговаря на Вашите критерии.

За нас е важно да спечелим Вашето доверие и да изградим дългосрочни отношения, базирани на коректност и професионална отговорност.

Позволете да бъдем Ваш партньор.